Terug naar de werkplaats
Werkplaats: Make a difference event
Appreciative Inquiry Summit 29-31 mei 2017

Het idee: Veel verschillende mensen


Kessels & Smit The Learning Company
Geschreven door Kessels & Smit The Learning Company
Geplaatst op 01-03-2017
Media

Een groep ‘makers’ bij dit Make A Difference Event

Aan MADE doet een diverse en grote groep mensen mee. Mensen uit onze beroepsgroep, maar ook sociale ondernemers, docenten en schoolleiders, jongeren, journalisten, onderzoekers, mensen uit verschillende landen…. Wat iedereen gemeen heeft is dat hij of zij op één of andere manier deel uitmaakt van het  netwerk van Kessels & Smit, en in zekere zin een ‘like minded spirit’ is: alle deelnemers zijn mensen die op hun manier een verschil willen maken - willen bijdragen aan florerende mensen, communities en organisaties, of een bloeiende wereld.

 

Het idee is dan ook dat iedereen die deelneemt zijn of haar eigen onderzoek doet rond het kernthema. Hoe draag ik, in verbinding met anderen, het liefst bij aan ontwikkeling van mensen, organisaties of de maatschappij? Waar liggen mijn talent en mijn wensen op dat gebied? En hoe doen anderen dat? We leren van en met elkaar door samen te verkennen en uit te wisselen. We hopen en verwachten dat er nieuwe ideeën en concrete plannen ontstaan tijdens MADE. Bij en voor onszelf, als Kessels & Smit, maar ook bij anderen die deelnemen. De ambitie is dat woensdagmiddag iedereen naar huis gaat met inspiratie, nieuwe ideeën en partners met wie je die gaat waarmaken. 

 

 

We werken afwisselend in kleine groepen en in de hele grote groep, met verschillende werkvormen. Soms heb je een diepte-interview met een andere deelnemer, de andere keer werk je in een groepje een idee verder uit, of maak je een prototype,…. We starten op maandagmiddag en eindigen woensdagmiddag rond lunchtijd. De bijeenkomst zal levendig en actief zijn. We werken soms in het Engels (bij de plenaire delen, en als in je subgroep buitenlandse deelnemers zitten), en vaak ook in het Nederlands.Vind je deze bijdrage inspirerend?
Doe ook mee!

Voeg je bijdrage toe +
Om bijdragen te kunnen plaatsen moet je je aanmelden
Hoe wil je inloggen?

Met je e-mailadres


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


Nieuw? Maak een account aan | Wachtwoord kwijt

Just a second...
OK, u bent ingelogt.


Plaats reactie

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Login om snel reacties te kunnen plaatsen. Anders, vul je gegevens in:

Just a second...